Olivier Poncet: A century in the Pope’s archives: what now? French research on pontifical Roman sources (19th-21th century)
Térkép nem érhető el
Időpont
2019 nov 15.
14:00 - 15:30
Helyszín
Párbeszéd Háza
Az MTA-PPKE Fraknói Vilmos Római Történeti Kutatócsoport meghív minden érdeklődőt Olivier Poncet A century in the Pope’s archives: what now? French research on pontifical Roman sources (19th-21th century) című nyilvános egyetemi szemináriumára.
Ezt olvastad?
Március 15-e több mint egy ünnep. Ezen a napon egész Magyarország az 1848–1849-es forradalom és szabadságharc hőseire emlékezik, előttük tiszteleg.
További cikkek
A pozsonyi Erzsébet Tudományegyetem elhelyezése Trianon után
2019 nov 15. @ 14:00 - 15:30 - Az MTA-PPKE Fraknói Vilmos Római Történeti Kutatócsoport meghív minden érdeklődőt Olivier Poncet A century in the Pope’s archives: what now? French research on pontifical Roman sources (19th-21th century) című nyilvános egyetemi szemináriumára.Kecskés D. Gusztáv és Scheibner Tamás: Az 1956-os magyar menekültek és nemzetközi befogadásuk | Előadás
2019 nov 15. @ 14:00 - 15:30 - Az MTA-PPKE Fraknói Vilmos Római Történeti Kutatócsoport meghív minden érdeklődőt Olivier Poncet A century in the Pope’s archives: what now? French research on pontifical Roman sources (19th-21th century) című nyilvános egyetemi szemináriumára.Klement Judit: Siemens – egy multinacionális vállalkozás Magyarországon, 1887–1951/1960
2019 nov 15. @ 14:00 - 15:30 - Az MTA-PPKE Fraknói Vilmos Római Történeti Kutatócsoport meghív minden érdeklődőt Olivier Poncet A century in the Pope’s archives: what now? French research on pontifical Roman sources (19th-21th century) című nyilvános egyetemi szemináriumára.Előző cikk
Olivier Poncet: France and gallicanism: a peculiar way for the relations between Church and State in early-modern Europe? | Előadás
Térkép nem érhető el Időpont 2019 nov 15.14:00 - 15:30 HelyszínPárbeszéd Háza Az MTA-PPKE Fraknói Vilmos Római Történeti Kutatócsoport meghív minden érdeklődőt Olivier Poncet A century in the Pope’s archives: what now? […]