Újságírás és történelem – interjú Szőts-Rajkó Kingával

Oszd meg másokkal is:

Aktuális

Néha a mikrofon is megfordul. Ez történt felelős szerkesztőnkkel, Szőts-Rajkó Kingával, amikor Vaszilandó János megkereste, hogy interjút készítene vele az ELTE BTK Média és Kommunikáció Tanszék honlapjára, az ott futó Alumni interjúsorozat keretében.

Kinga beszélt arról, hogy hogyan került az ELTE BTK kommunikáció szakjára, miről tanult ott, milyen inspirációk érték, és arról is, miért kezdte meg a történelem szakot mellette. Szóba került az is, hogy milyen lehetőségek nyílnak egy frissen végzett újságíró számára az elhelyezkedésre. Az interjúban nagy hangsúlyt kapott az Újkor.hu. Kiderül, hogyan fogant meg a portál ötlete, hogyan indult el, hogyan zajlik a munka. Milyen tapasztalatokat hozott üzemeltetése, melyek a munka főbb célkitűzései, és milyen szerepe lehet a honlapnak a jövőben.

A Szőts-Rajkó Kingával készített interjút teljes terjedelmében az ELTE BTK Média és Kommunikáció Tanszék honlapján, a képre kattintva olvashatják el.

Kép: ELTE BTK Média és Kommunikáció Tanszék

Ezt olvastad?

Dobi István (Ószőny, 1898. december 31. – Budapest, 1968. november 24.) tevékeny szerepet játszott abban, hogy a Független Kisgazdapárt alárendelje
Támogasson minket