Hagyományos kézműves építő technikák egykor és napjainkban | Online konferencia

Térkép nem érhető el

Időpont
2020 dec 10.
09:30 - 15:30


A Savaria Megyei Hatókörű Városi Múzeum, mint az INTERREG V-A Ausztria-Magyarország Programban megvalósuló (ATHU139 számú) EUREVITA PANNONIA projekt projektpartnere ezúton meghívja Önöket a „Hagyományos kézműves építő technikák egykor és napjainkban” címmel megrendezésre kerülő projektnyitó-konferenciára. A projekt fő témája az osztrák-magyar határtérség régi építészeti kézműves technikáinak megőrzése és átadása a fiatalabb generáció számára.

A nyitó konferencián betekintést nyerhetnek a projekt során tervezett tevékenységekbe, valamint számos, a hagyományos kézműves építő technikákhoz kapcsolódó izgalmas prezentációt láthatnak neves osztrák és magyar szakértők előadásában.

A részletes program innen letölthető.

A rendezvényen magyar-német, német-magyar szinkrontolmácsolást biztosítunk.

Továbbá ezúton felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a teljes konferencia hang és képanyagát rögzítjük, melyek később felhasználásra kerülnek a projekt kommunikációs tevékenységei során.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Részvételi szándékát kérjük legkésőbb 2020.12.08-ig jelezni szíveskedjen az alábbi elérhetőségen: dr. Csordás Ferenc Károly (Ungarnconsulting Kft): +36-20/4768058, csordas@ungarnconsulting.hu

A koferencia Zoom Webinárium formájában valósul meg ezen a linken.(Webinar ID: 884 3065 0130)

Ezt olvastad?

Mi az a heavy metal? A „heavy metal” kifejezéssel találkozva igen sokak számára a mai napig inkább negatív felhangú érzések és