Levéltári programok: Bővülő történelem | Múzeumok Éjszakája

Térkép nem érhető el

Időpont
2018 jún 23.
17:00 - 19:00

Helyszín
Tiszazugi Földrajzi Múzeum


Az MNL Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Levéltára idén rendhagyó módon a Tiszazugi Földrajzi Múzeumban várja az érdeklődőket programjaival.

17.00 órakor nyílik „Bővülő történelem” című, a levéltár magánszemélyek iratajándékozásait bemutató vándorkiállítása, amelyet a Tiszazugi Földrajzi Múzeum saját gyűjteményének darabjaival kiegészítve mutat be a látogatóknak.

A kiállításban 17:00 – 19:00 óra között a levéltár munkatársai fogadják az érdeklődőket. Kérjük látogatóinkat, hogy hozzanak magukkal egy-egy családi, illetve helytörténeti szempontból érdekes régi fényképet, vagy iratot, amelyet a szakembereink digitalizálhatnak, így megőrizve az utókornak, a jövő történészeinek!

A Múzeumok Éjszakáján kézművesudvar működik. Az érdeklődők 17.30-19.00 között készíthetnek sámándobot, könyvfaló-könyvjelzőt, függőpecsétes oklevelet, teafilter cserépdíszt, festhetnek kavicsot, illetve fűzhetnek jegyzetfüzetet.

Ezt olvastad?

Jelen írásban Anna Mihajlovna Larina Buharina életébe, annak is elsősorban egy rövidebb szakaszába teszünk betekintést. Mivel Anna Larina több büntetésvégrehajtási