Honlapszabályzat

 

Azzal, hogy belép az ujkor.hu honlap valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója oldalunknak.

Az http://www.ujkor.hu honlapon ("lap") található tartalom a domain tulajdonosának ("kiadó") szellemi tulajdona.
 
A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg,grafika, fotó, audio-, vagy videóanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.
 
A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A kiadó követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.
 
A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, ill. a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.
 
Az Újkor.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.
 
A lap cikkeit a Facebookon keresztül lehet kommentálni. Minden hozzászólás a felhasználók tulajdona, tartalmukért és hangnemükért a webhely fenntartói semmiféle felelősséget nem
vállalnak.
 
Az Újkor.hu Facebook-szabályzata ide kattintva érhető el.