Támogasson minket!

Szeretnénk megköszönni, hogy követik a munkánkat, hálásak vagyunk minden biztatásért, támogatásért. Bízunk benne, hogy sikerül a történettudomány legújabb eredményeit minél alaposabban ismertetni és a történelmet a lehető legszélesebb aspektusában bemutatni. Hiszünk abban, hogy a tudomány, a kultúra, az ismeretterjesztés minden felelősen gondolkodó ember érdeke. Az Újkor.hu önkéntes alapon működő, független portál.

Rengeteg tervünk van a jövőre nézve, például weboldalunk fejlesztése, videóanyagok készítése, és természetesen az eddigi munkánkat is szeretnénk hasonló színvonalon folytatni. Szeretnénk részt venni minél több konferencián, előadáson, könyvbemutatón hogy tájékoztathassuk róluk olvasóinkat. Szeretnénk még több interjút közölni a tudományos élet szereplőivel, ezzel inspirálva másokat. Szeretnénk minél több történésznek publikációs lehetőséget biztosítani és hosszú távú célunk, hogy anyagilag is támogassuk szerzőinket.

Bármilyen összegű egyszeri vagy rendszeres támogatás nagy segítség lenne a munkánkban és a céljaink megvalósításában.

Hogyan tudja támogatni munkánkat?

Támogasson minket adója 1%-ával!

Újkor Alapítvány

Adószám:18399477-1-41

2017-ben 95266 forintot ajánlottak fel számunkra olvasóink adójuk 1%-ából. A befolyt összeget szerverbérlésre fordítottuk.

2018-ban 118833 forintot ajánlottak fel számunkra olvasóink adójuk 1%-ából. A befolyt összeget az előző évihez hasonlóan szerverbérlésre fordítottuk.

2019-ben 180250 forintot ajánlottak fel számunkra olvasóink adójuk 1%-ából. A befolyt összeget szerverbérlésre, könyvelési díj fedezésére és az oldal fejlesztésére fordítottuk.

2020-ban 232023 forintot ajánlottak fel számunkra olvasóink adójuk 1%-ából. A befolyt összeget a korábbihoz hasonló tételekre használjuk fel.

Támogatás banki átutalással

Bankszámlánkra köszönettel fogadunk bármilyen összegű támogatást. 

Az Újkor Alapítvány bankszámla száma: 11714013-20001649-00000000 (OTP Bank).

Egyszeri vagy rendszeres támogatás bankkártyával vagy PayPallal:

Bankkártyával rendelkező támogatóink egyszeri, gyors regisztráció után vagy akár regisztráció nélkül is nyújthatnak támogatást oldalunk fenntartásához.

Ha nincs PayPal azonosítója, kattintson a Log In gomb alatti No PayPal account? Pay using your credit or debit card szövegre.

500 forintos havi támogatáshoz kattintson ide.1000 forintos havi támogatáshoz kattintson ide.2000 forintos havi támogatáshoz kattintson ide.5000 forintos havi támogatáshoz kattintson ide.Más összegű támogatáshoz kattintson az alábbi linkre és a megjelenő PayPal oldalon adja meg az ön által felajánlott összeget, majd bankkártyája segítségével támogathatja az Újkor.hu működését.
A PayPal oldalán minden adat titkosított ssl biztonsági csatornán kerül továbbításra, így az maximálisan biztonságos, akárcsak bármelyik magyar internetes bank felülete.

Köszönjük, hogy Ön is támogatja munkánkat!