Hallgatói konferencia a Debreceni Egyetemen | Konferenciafelhívás

Hallgatói konferenciát szervez a Debreceni Egyetem Történelmi Intézete, amelyre minden történettudományi és régészeti kutatást folytató egyetemi hallgatót (BA, MA vagy OMA) várnak.

A Debreceni Egyetem Történelmi Intézete 2023. március 3-án rendezi hallgatói konferenciáját, amelyre minden történettudományi vagy régészeti kutatást folytató egyetemi hallgatót (BA, MA vagy OMA) szeretettel várnak. A konferencián korszakra és tematikára vonatkozó megkötés nincs, az ókortól a 20. század végéig várják a magyar nyelvű előadásokat.

A konferencia célja egyrészt közös fórumot teremteni a magyar nyelvű egyetemi képzésben tudományos tevékenységgel foglalkozó hallgatóknak, másrészt lehetőséget biztosítani eredményeik, munkáik prezentálására és a szakmai kapcsolataik szélesítésére.

Jelentkezni január 31-ig, az alábbi linken keresztül elérhető űrlapon, név, intézmény, képzési forma, évfolyam, minimum 500 és maximum 1000 karakteres absztrakt megadásával lehet. A jelentkezés elfogadásáról február 10-ig értesítik a résztvevőket.

További információért a(z) detihk23@gmail.com e-mail címen érdeklődhetnek a jelentkezni kívánók.

 

Ezt olvastad?

Az ERC (European Research Council – Európai Kutatási Tanács) „From Digital to Distant Diplomatics” (DiDip) című projekt keretében 2022. szeptember