Heti Ajánló 2018/26.

Oszd meg másokkal is:

Aktuális

Június utolsó hetére szóló tudományos programkínálatunkban ezúttal kizárólag könyvbemutatókat ajánlunk figyelmükbe. A kötetek változatos témákat ölelnek fel a második világháborús kényszermigrációtól a magyar sajtótörténeten és a magyar-japán kapcsolattörténeten keresztül egy különleges éremgyűjtemény feltárásának bemutatásáig.

Június utolsó hetének könyvbemutatói

Június 25-én, hétfőn 18.00-tól Ritter György Hazáink című, a német és a magyar kényszermigráció második világháború utáni magyarországi eseményeit feldolgozó kötetét mutatják be az Országos Idegennyelvű Könyvtárban. (Bővebben.)

Június 27-én, szerdán 15:00-tól Deák Ágnes Suttogások és hallgatások – Sajtó és sajtópolitika Magyarországon 1861-1867 című kötetét mutatják be a Magyar Nemzeti Levéltár Országos Levéltárában. (Bővebben.)

Június 27-én, szerdán 17:00-tól a kaposvári Rippl-Rónai Megyei Hatókörű Városi Múzeumban mutatják be Varga Máté és Költő László A csökölyi tallérlelet című kötetét. (Bővebben.)

Június 27-én, szerdán 18:00-tól kerül sor Tóth Gergely japanológus Japán–magyar kapcsolattörténet 1869-1913 című monográfiájának bemutatójára a Kelet Kávézóban és Galériában. (Bővebben.)

Ezek lesznek a hét általunk ajánlott programjai, kövesse velünk az eseményeket a továbbiakban is! Ne feledjék, Naptár rovatunk hétközben is folyamatosan frissül, érdemes rendszeresen figyelni.

(Naptárunkba szívesen fogadunk minden történelemmel kapcsolatos, tudományos programot. E-mail címünk: info@ujkor.hu)

Ezt olvastad?

2024. január 26-án mutatták be az Apple TV+ felületén a Levegő urai (Masters of the Air) című minisorozat első epizódját.
Támogasson minket