Heti Ajánló 2018/38.

Oszd meg másokkal is:

Aktuális

Gazdag tudományos programkínálatból szemezgethetnek az érdeklődők szeptember második hetében is. Ajánlónkban ezúttal konferenciák, egy levéltári nap, egy könyvbemutató és egy sörest kapott helyet.

Szeptember 18-án, kedden 10.00-tól tartja az MNL Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Levéltára a hagyományosan évente megrendezésre kerülő egész napos konferenciáját. (Bővebben.)

Szeptember 19-20. között az ELTE Bölcsészettudományi Kara ad helyet a Magyarország külkapcsolatai, lehetőségei, diplomatái 1945 után című tudományos konferenciának. (Bővebben.)

Szeptember 20-án, szerdán 9.00-kor kezdődik „A dicsősség babérkoszorúja helyett a Kálvária rögös útján” – Konferencia az első világháborús hadifogságról című tudományos rendezvény a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeumban. (Bővebben.)

Szeptember 20-án, szerdán 17.30-kor Sólymos László Szilveszter OSB Kruesz Krizosztom (1865-1885) Kruesz Krizosztom Önéletrajz című kötetének bemutatójára a győri Czuczor Gergely Benczés Gimnázium dísztermében. (Bővebben.)

Szeptember 20-án, szerdán 18.00-kor kezdődik a II. Hadtörténész Sörest, melynek keretében a 100 éve elsüllyesztett SMS SZENT ISTVÁN hadihajó története és a víz alatti régészeti feltárások kerülnek terítékre. (Bővebben.)

Szeptember 20-21. között a Debreceni Egyetemen rendezik a „Hunyadi Mátyás és kora” című tudományos konferenciát. (Bővebben.)

Ezek lesznek a hét általunk ajánlott programjai, kövesse velünk az eseményeket a továbbiakban is! Ne feledjék, Naptár rovatunk hétközben is folyamatosan frissül, érdemes rendszeresen figyelni.

(Naptárunkba szívesen fogadunk minden történelemmel kapcsolatos, tudományos programot. E-mail címünk: info@ujkor.hu)

Ezt olvastad?

Franciaország második világháborús történetének számos kevésbé ismert fejezete van, amely elsősorban annak tudható be, hogy a közvélemény számára a francia
Támogasson minket